петак, 6. јул 2012.

Održano Pokrajinsko takmičenje na kanalu

 
U subotu (16.06.2012.) po lepom i sunčanom vremenu na desnoj obali kanala održano pokrajinsko takmičenje u pecanju na plovac...

Vreme ispostavilo se baš i nije pogodovalo okupljenim takmičarima, jer je ulov bio ispod očekivanja. Društvo za sport i rekreaciju invalidnih lica naše opštine bilo je domaćin takmičenja, a okupilo se 48 takmičara iz 12 vojvođanskih mesta.




Pecalo se od 9 - 12h pod budnim okom sudija koji su ocenjivali takmičare. Takmičare je obišao Zoran Mladenović, koliko saznajemo najozbiljniji kandidat za budućeg predsednika opštine, poželivši svim takmičarima dobrodošlicu i uspeh na takmičenju.

U prvom sektoru pobednik je Jovan Kožnik (4.215 grama) iz Zrenjanina, u drugom sektoru najuspešniji je bio Dane Smiljanić (3.460 grama) iz Bačke Palanke, u trećem sektoru pobedio je Todor Vasić (2.865 grama) iz Novog Sada i u četvrtom sektoru gde su se takmičile žene pobedu je odnela Branislavka Gaić (2.390 grama) iz Pančeva.




Svečani ručak i druženje takmičara domaćin je priredio u restoranu Gurman gde su najuspešnijima i dodeljeni pehari i medalje. 








- Zadovoljni smo brojem učesnika današnjeg takmičenja, a učinili smo sve što je do nas da budemo dobri domaćini,















kazao je Milan Nićin predsednik Društva za sport i rekreaciju invalidnih lica opštine Srbobran.

Z.S.

Нема коментара:

Постави коментар