петак, 6. јул 2012.

Uz pomoć dobrih ljudi...

Pre izvesnog vremena objavili smo video zapis iz Jamura. Stigla je reakcija i radi se uveliko...


Željko je nezaposlen, nema školu. Živi sa suprugom i imaju četvoro male dece u prostoriji koja je nedostojna stanovanja i kada smo slučajno naišli bilo je nezamislivo da ne objavimo priču. Tavanica je otpala, tako da je praktično visila u najlonu koji je "štitio" da im se ne sruši na glavu.



Posle dva dana dobili smo telefonski poziv, kao reakciju na priču koju smo objavili.
- Daj vidite šta treba od materijala i da se to nekako sredi, da se ta deca koliko toliko zbrinu, bile su reči donatora sa druge strane telefona koji je insistirao da ostane anoniman.

Uz konsultacije sa majstorima pala je odluka da se za ovo četvoro male dece, Željka i njegovu suprugu sazida nova prostorija u kojoj će živeti. Kupljene su ciglje, cement, šljunak, polovna vrata i prozor, obezbeđeni su majstori i radovi su počeli.


Imali smo nameru da objavimo priču kad ovaj objekat za stanovanje bude završen, ali moramo ovako.

Zapravo ovo je poziv da pomognete, ako možete. Nedostaju još daske, građa, letve, crep i bokali, koje smo našli (polovno u dobrom stanju).







Fali da bi sve bilo završeno još četiri gipsane ploče, 5kg rigipsa dve trake i jedna velika pur pena, što znači da bi se sve stavilo pod krov potrebno je ukupno još 23.000 dinara.


Ako možete da pomognete finansijski. ili u materijalu javite nam se telefonom na 062 205 123. Svaka pomoć je dobrodošla.










17.06.2012. Srbobran
S.N.

Нема коментара:

Постави коментар